Îți amintești de tenorul Costel Busuioc? Iată ce face în prezent

Costel Busuioc a uimit în anul 2008 cu vocea sa. Ba chiar a câștigat în Spania un popular concurs muzical, „Hijos del Babel”. Deși mulți i-au lăudat talentul, având în vedere meseria sa de zidar, în zadar s-a luptat Costel Busuioc să se facă renumit în lumea muzicii clasice. I s-a închis, adesea, ușa în nas. În prezent, Costel Busuioc are o altă viață.

Îți amintești de tenorul Costel Busuioc? Iată ce face în prezent
Costel Busuioc sau „Pavarotti din Carpați” s-a reîntors în România în 2019, după o perioadă petrecută în America. Și, deși a revenit în țară, a evitat să mai apară în lumina reflectoarelor. Costel Busuioc ia parte doar la concerte caritabile, deoarece religia penticostalilor interzice publicitatea, potrivit Libertatea.

Costel Busuiosc a câștigat 100.000 de euro din partea concursului muzica spaniol, dar i-a pierdut după ce a reziliat contractul cu casa de discuri care i-a promis o carieră de succes.

Cum s-a afișat Costel Busuioc înainte de Paști
Înainte de Paști, Costel Busuioc a luat parte la o sesiune video, pe Facebook, alături de preotul Vasile Manole și de profesorul Gabriel Braic. A transmis urări de bine credincioșilor. „Să fiți binecuvântați de Dumnezeu. (…) Intru foarte rar live, deși mă solicită foarte mult canalele media, televiziunile, ziare, eu nu vreau să ies”, a spus Costel Busuioc în video.

În urmă cu mai mulți ani, Costel Busuioc a spus pentru Libertatea cum a ajuns să se orienteze către religia penticostală.

„Cum am cunoscut biserica penticostală? Eram slujă la Hațeg. Și mă duceam cu fetele unui penticostal, avea 12, la adunare, mi-erau tare dragi. Îmi plăceau cântările la voi. Ce m-a apropiat cel mai mult, eram la Timișoara, necăjit și amărât. Iar unul mai amărât din biserică mi-a prezis că voi ajunge mare, voi sta lângă pastori și voi propăvădui cuvântul Domnului. M-am mirat pentru că aveam 16 ani, iar eu nu știam să citesc ori sa scriu. Silabiseam. A avut dreptate”, a declarat tenorul pentru Libertatea, în urmă cu mai mulți ani.