HOROSCOP CAMELIA PATRAŞCANU: Două zodii se confruntă cu decizii importante!

HOROSCOP CAMELIA PATRAŞCANU. Nu mai ascultati la tot ce vi se spune, nu toate lucrurile sunt adevarate.

Fiti prudenti si filtrati informatiile in asa fel incat sa ramaneti cu ce este pozitiv.

Horoscop BERBEC

Faceti un bilant financiar in primele zile ale saptamanii pentru o evaluare mai buna a economiilor. Incercati sa va bazati mai mult pe persoanele apropiate. Spre sfarsitul saptamanii va bucurati de o comunicare mai eficienta colegii de la locul de munca.

Horoscop TAUR

Nativii zodiei Taur se fac remarcati la inceputul saptamanii, chiar daca ei nu cauta asta. Incercati sa nu reactionati impulsiv, daca va confruntati cu stari negative.

Horoscop GEMENI

Va concentrati pe munca si pe proiecte, va ganditi cum sa lucrati mai eficient si sa terminati sarcinile mai rapid. Va sfatuiti cu persoana iubita in privinta unei vacante la care visati.

Horoscop RAC

Incepeti saptamana productiv, sunteti plini de idei, aveti resursele necesare terminarii proiectului la care lucrati, insa ar fii o idee buna sa va organizati mai bine. Spre sfarsitul saptamanii va relaxati, poate iesiti la o plimbare in natura.

Horoscop LEU

E posibil ca la inceputul saptamanii sa va simtiti confuzi sau coplesiti de emotii. Va vin in minte niste imagini din trecut care va intristeaza. In weekend lucrati, insa asta nu e o problema pentru ca va place ce faceti.

Horoscop FECIOARA

Primiti vesti, bune si rele insa balanta inclina mai mult spre cele bune. E posibil sa va confruntati cu o stare accentuata de lene la inceputul saptamanii, astrele va recomanda sa actionati impotriva acesteia.

Horoscop BALANTA

Nativii zodiei Balanta incep saptamana cu decizii care in scurt timp se vor dovedi a fi intelepte. Intampinati si zile cand simtiti ca emotiile dau pe afara, trebuie sa le controlati mai bine pentru a nu izbucni la un moment dat. Oamenii va apreciaza pentru felul vostru de a comunica si a va face intelesi.

Horoscop SCORPION

Atentie la inceputul saptamanii, e foarte posibil ca o decizie luata impulsiv in urma cu ceva vreme sa-si arate inca o fata. Spre finalul saptamanii va bucurati de zile de relaxare impreuna cu familia.

Horoscop SAGETATOR

Atentie la cheltuieli in primele zile ale saptamanii. Veti primi oferte noi de afaceri, veti intampina poate cateva obstacole de comunicare cu superiorii, aveti grija cum si ce spuneti daca va simtiti stresati.

Horoscop CAPRICORN

Emotii la inceputul saptamanii, poate va simtiti tensionati si de aceea astrele va indeamna sa evitati sa judecati, fie ca e vorba de situatii sau oameni pentru ca e posibil sa va inselati.

Horoscop VARSATOR

Nu mai ascultati la tot ce vi se spune, nu toate lucrurile sunt adevarate. Fiti prudenti si filtrati informatiile in asa fel incat sa ramaneti cu ce este pozitiv.

Horoscop PESTI

Va bucurati de prieteni in adevaratul sens al cuvantului, poate iesiti pe undeva sa va destindeti. Spre finalul saptamanii s-ar putea sa aveti o discutie mai aprinsa cu cineva apropiat. scrie romaniatv.net